top of page

Trots op onze referenties

CM Communicatie begeleidt ons al een aantal jaren met uiteenlopende externe communicatievraagstukken. Onze nieuwsbrieven en berichten op LinkedIn zien er mede door Cynthia altijd super uit! Al de communicatie met CM Communicatie verloopt zoals je die van een communicatiebureau mag verwachten; Top!

Emile van Hout

Verkoopmanager Delft Profielen

Logo-Delft.png
Cynthia Meijer ken ik als een professionele tekstschrijver, die ook technische onderwerpen de nodige diepgang kan geven. Ze brengt in een heldere stijl industriële processen tot leven, met een scherp oog voor de commerciële belangen van opdrachtgevers. Haar teksten zijn toegesneden op mijn doelgroep en slaan de spijker op de kop.

Jos Verleg

Managing Editor Magazine BULK

Bulk_logo.png
Cynthia is ons geweten, we kunnen niet zonder haar. Altijd alert en goed voorbereid, ook in de details. Cynthia levert prima werk af voor de vereniging en is een betrokken en integere teamworker. Ook op persoonlijk vlak is het erg prettig werken met Cynthia en haar team.

Tom Pruymboom

Voormalig voorzitter Machevo & Bulk Vereniging 2014-2018

Logo-Machevo-1.png
Procesindustrie.jpg

Voor wie wij werken

CM Communicatie is een team van experts in communicatie van copy, content tot vormgeving zowel online als print onder leiding van Cynthia Meijer. Denk daarbij aan het schrijven van (seo)teksten voor websites, schrijven van nieuwsbriefartikelen, afnemen van interviews, schrijven en verspreiden van persberichten, grafisch opmaken van nieuwsbrieven, websitebeheer, bedrijfsfotografie, sociale media, bedenken en organiseren van evenementen e.d.

Ik werk nu meer dan zeven jaar met CM Communicatie waarbij zij het samenstellen en verspreiden van nieuwsbrieven, case studies, persberichten en artikelen verzorgen. Cynthia levert wat is afgesproken en zorgt er ook voor dat anderen dat ook doen, zodat deadlines altijd gehaald worden. Ik waardeer haar vriendelijke en vasthoudende aanpak als plezierig en professioneel.

Bastiaan Soeteman

Managing Director Lindor Products B.V.

Lindor-logo.png
Wij werken al jarenlang samen met Cynthia. CM Communicatie schrijft voor ons testimonials, heeft de nieuwsbriefmodule opgezet, schrijft nieuwsbrief-items en zorgt ervoor dat onze nieuwsbrief op regelmatige basis verschijnt. Cynthia is een gedreven vakvrouw die onze specialistische branche goed kent, waardoor de kern van onze boodschap goed overkomt. Het is prettig samenwerken met Cynthia. Dit wordt ook bevestigd door onze klanten, waarmee zij contact heeft tijdens het schrijven van testimonials. Daarnaast zit ze ons achter de broek, zodat we op tijd onze items bij haar aanleveren. Dit is voor ons prettig, anders versloffen dergelijke zaken door de dagelijkse besognes. Wij zijn blij met Cynthia en haar pakkende teksten en bevelen haar graag aan bij onze relaties.

Bart Kelderman

Mede eigenaar en managing director TBK Group B.V.

tbk.png
Het is bijzonder prettig samenwerken met Cynthia. Ze kent de branche waarin wij actief zijn en draagt regelmatig goede ideeën aan. Ze denkt mee en dat zie je terug in haar werk. Haar warme persoonlijkheid zorgt voor een informele doch professionele werksfeer. 

Rick Soepenberg

Eigenaar Surplus Select B.V.

Logo-vierkant_400x400.jpg
Cynthia assisteert met het publiceren van een periodieke nieuwsbrief, iets wat jarenlang een ondergeschoven kindje in onze organisatie was. Door haar georganiseerde manier van werken en consistente planning staat er nu een structuur, waar we nog jarenlang mee vooruit kunnen. Cynthia is nieuwsgierig, denkt out of the box en is communicatief vaardig, waardoor wij de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daarnaast is Cynthia sterk met deadlines en daardoor een zeer betrouwbare kracht in onze communicatiestrategie. Ze is een aanwinst voor het bedrijf!

Andrea van Loon

Marketing Director Euro Manchetten & Compensatoren

Euromanchetten-logo.png
Cynthia maakt techniek begrijpelijk en interessant. Teksten van haar hand zijn compact, duidelijk en leuk om te lezen. Ik kan Cynthia als communicatie specialist voor de technische sector van harte aanbevelen.

Martine Kuijs

Eigenaar MK Vertalingen

log.png
Cynthia is een adequate en proactieve secretaris van ons bestuur. Toont initiatief, houdt deadlines goed in de gaten en ontzorgt de bestuursleden.

Robert-Jan Steegman

Voorzitter MDG-NET

MDG-NET_logo.png
Cynthia schrijft maandelijks diverse expertartikelen en columns voor ProcessingProfs. Deze worden door onze doelgroep met veel interesse gelezen. Cynthia weet als geen ander de juiste snaar te raken en de lezer te prikkelen met interessante onderwerpen. Door haar heldere, uitdagende, interessante en leuke manier van schrijven kijken wij elke maand weer uit naar haar artikelen. Bent u op zoek naar een professionele tekstschrijver? Dan bent u bij Cynthia aan het juiste adres.

Daniëlle Bronk

Online Marketeer ProcessingProfs – onderdeel van Jaarbeurs B.V.

ProcessingProfs.png
bottom of page